Το τραγούδι της σελήνης-Nina George-ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

    
     Μετά "το μικρό Παριζιάνικο βιβλιοπωλείο", η Nina George και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος, δίνουν στο αναγνωστικό κοινό το νέο βιβλίο με τίτλο "Το τραγούδι της σελήνης"
    Ένα αισιόδοξο κοινωνικό βιβλίο γεμάτο εικόνες και συναισθήματα. Είναι το βιβλίο που μιλάει για την ίδια τη ζωή, για τη ζωή που εμείς επιλέγουμε να ζήσουμε, για τη ζωή που δεν χαρίζεται σε κανέναν και που πρέπει να διεκδικούμε, για τη ζωή που χαρίζει δεύτερες ευκαιρίες και 'ισως είναι οι καλύτερες. Η φυγή από την καθημερινότητα που πνίγει, η φυγή από μια ζωή που δεν είναι ευτυχισμένη, τα όνειρα και η ελπίδα, κυριαρχούν στο βιβλίο. Η αυτοεκτίμηση και η αυτοπαραδοχή, η φιλία και ο έρωτας, η αξία της ίδιας της ζωής με τις λύπες και τις χαρές της, με τις δυσκολίες της και τις στιγμές ευτυχίας της, είναι τα μηνύματα που περνούν αβίαστα από τις σελίδες του βιβλίου.
     Ας γνωρίσουμε την  υπόθεση του έργου, όπως επέλεξε να δώσει ο εκδότης στο οπισθόφυλλο του βιβλίου και ας ταξιδέψουμε στις σελίδες του και στη ζωή της Μαριάνε...
     " Η Μαριάνε, εγκλωβισμένη σ’ έναν γάμο χωρίς αγάπη, έχει φτάσει πια στα όριά της. Κι ένα βράδυ στο Παρίσι κάνει το αδιανόητο: πέφτει στον Σηκουάνα. Αλλά η ιστορία δεν είναι γραφτό να τελειώσει έτσι… Η Μαριάνε σώζεται, και αυτή η δραματική νύχτα τής δίνει τη δύναμη ν’ αφήσει πίσω της την παλιά της ζωή και να φύγει για τις ακτές της Βρετάνης –σ’ ένα μέρος που οι Γάλλοι αποκαλούν «άκρη του κόσμου».
Οι άνθρωποι που θα γνωρίσει εκεί –γραφικοί, αλλά και συναρπαστικοί ταυτόχρονα– θα την εκπλήξουν με το ζεστό τους καλωσόρισμα και τον απλό, φυσικό τρόπο με τον οποίο ζουν, απολαμβάνοντας τις μικρές καθημερινές στιγμές. Σ’ αυτόν τον νέο κόσμο, η Μαριάνε θ’ αρχίσει να ξαναβρίσκει τον εαυτό της, θα θυμηθεί πώς είναι να γελάς, να ονειρεύεσαι, ν’ αγαπάς, και θα μάθει ότι ποτέ δεν είναι αργά για να ζήσει κανείς τη ζωή που θέλει…
Πλημμυρισμένο από τη μαγεία της Βρετάνης και με την ίδια μαγευτική αισιοδοξία που έκανε το Μικρό παριζιάνικο βιβλιοπωλείο best seller σε ολόκληρο τον κόσμο, Το τραγούδι της σελήνης είναι μια ιστορία για τις δεύτερες ευκαιρίες και τον απρόβλεπτο, σαρωτικό τρόπο που έρχεται κάποιες φορές να μας βρει η ευτυχία"


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024 [ update 28/1/24]*

Ενημέρωση για τους διαγωνισμούς της σελίδας μας στο fb

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ MAΡΤΙΟΣ 2024 [ update 18/3/24]*

ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ -ΜΑΪΟΣ 2023

H MEΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗ/ GIVEAWAY ΣΕ FB & INSTAGRAM [update 5/1/24]*

ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ* [Update 16/10/23]

2η ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΑΪΟΥ [Update 19/5/23, Winners]*

Η 2η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Filanagnostis * [ UPDATE 9/7/23 ]

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ- ΜΑΪΟΣ 2023 [update 8/5/23 Νικητές κλήρωσης ]

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023 [Update 7/11/23]*