ΜΑΓΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Βιβλία-δώρα για μικρούς και μεγάλους, γιορτινές εκδηλώσεις για παιδιά, συγγραφείς και αναγνώστες δίνουμε ραντεβού για να ευχηθούμε όλοι μαζί καλές γιορτές!
 
     Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, τα δέντρα ανάβουν τα φώτα τους το ένα μετά το άλλο και οι βιτρίνες φορούν τα καλά τους, για να υποδεχτούν τις γιορτές. Τα αγαπημένα γλυκά των Χριστουγέννων έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στους πάγκους των ζαχαροπλαστείων και πριν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πώς θα καταφέρουμε να μην καταβροχθίσουμε λευκά βουνά από κουραμπιέδες και καρυδένιους λόφους από μελομακάρονα, καλύτερα να σκεφτούμε τι δώρα θα κάνουμε στους αγαπημένους μας. Αυτό αφήστε το πάνω μας, καθώς οι ιδέες που μπορούμε να σας προσφέρουμε για βιβλία-δώρα είναι πάρα πολλές. Αρκεί μια βόλτα στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118) που έχει φορέσει τα γιορτινά του και σας περιμένει να κάνετε τις αγορές σας και να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων για μικρούς και μεγάλους που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο περίεργα γούστα.
Όσοι είστε γονείς, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν τα παιδιά σας θα αρχίσουν να γκρινιάζουν γιατί βαρέθηκαν ή κουράστηκαν. Έχουμε φροντίσει να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους, παρακολουθώντας κάποια από τις γιορτινές εκδηλώσεις μας. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr.
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017, στις 12:30 το μεσημέρι
Η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη με τη βοήθεια ζωντανής μουσικής και μουσικών εφέ θα αφηγηθεί τα παραμύθια Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι και Ένα ελατάκι για τον Τάκη του Ευγένιου Τριβιζά, παίζοντας με τους ήρωες των βιβλίων. Τα παιδιά γυρνώντας στο σπίτι θα κρεμάσουν στο δικό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο τα στολίδια που έφτιαξαν και θα θυμούνται το ονειροπόλο και τολμηρό ποντικάκι αλλά και τον μικρό παραπονιάρη Τάκη!


Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017, στις 6 το απόγευμα
Κουκλοθέατρο από την ομάδα «Τα Πάντα Φι» για παιδιά από 5 ετών. Η παράσταση είναι  βασισμένη στο αγαπημένο βιβλίο Φον Κουραμπιές εναντίον κόμη Μελομακαρόνη του Κυριάκου Χαρίτου.
Mια αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη ιστορία γεμάτη χιούμορ, δράση και περιπέτεια. Χειροποίητες κούκλες ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας τη μεγαλύτερη γλυκομάχη όλων των εποχών!



Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017, στις 12:30 το μεσημέρι
Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Kάρολου Ντίκενς
Ελάτε ζήσουμε παρέα τη μαγεία των Χριστουγέννων, να παίξουμε με το χιόνι, να ετοιμάσουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και να τραγουδήσουμε, ακολουθώντας τον γερο-Σκρουτζ σε ένα μαγικό ταξίδι προς την αγάπη και την ευτυχία με καπετάνιο την ηθοποιό Φαίδρα Μπόκαρη.




Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017, στις 12:30 το μεσημέρι
Λίγο πριν από την άφιξη του Αϊ-Βασίλη, σας περιμένουμε στην παρέα μας για να μιλήσουμε για την αξία της φιλίας και για τα πιο γλυκά δώρα που μπορεί να μας χαρίσει. Και δεν θα φύγουμε με άδεια χέρια. Η  θεατροπαιδαγωγός Ευγενία Αλεξοπούλου θα σας βοηθήσει να φτιάξετε μια γιορτινή κάρτα, το Τέλειο δώρο για τον/την καλύτερό/ή σας φίλο/η.



Τέλος, μη χάσετε το χριστουγεννιάτικο πάρτι μας όπου θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε και να γνωρίσετε πολλούς συγγραφείς μας. Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017, στις 7 το βράδυ, σας προσκαλούμε σε λογοτεχνικές διαδρομές στην Αθήνα με αφορμή την έκδοση του ομότιτλου ημερολογίου για το 2018 (με φωτογραφίες του Νίκου Βατόπουλου). Ελάτε να ευχηθούμε όλοι μαζί καλές γιορτές, με μουσικές, κεράσματα και γιορτινή διάθεση και με φόντο τα σκίτσα του Κώστα Μητρόπουλου από το νέο του λεύκωμα Γυμνοί στην Κρίση.
                                                                                                            Καλές γιορτές!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024 [ update 28/1/24]*

Ενημέρωση για τους διαγωνισμούς της σελίδας μας στο fb

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ MAΡΤΙΟΣ 2024 [ update 18/3/24]*

H MEΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗ/ GIVEAWAY ΣΕ FB & INSTAGRAM [update 5/1/24]*

ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ* [Update 16/10/23]

Η 2η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Filanagnostis * [ UPDATE 9/7/23 ]

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023 [Update 7/11/23]*

Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ του Filanagnostis * [update 30/6/23 Nικητές Κλήρωσης]

ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FILANAGNOSTIS [ update 23/10/23 ]

«Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ» του ΑΡΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ