ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ" - ΒΕΝΕΤΙΑ ΠΙΤΣΙΛΑΔΗ-ΣΟΥΑΡΤ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

     Ιούνιος 2019 και από τις Εκδόσεις Ωκεανός κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΠΙΤΣΙΛΑΔΗ-ΣΟΥΑΡΤ με τίτλο "ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ".

 " Έβγαλε από την τσέπη του το περίστροφο. Αυτό το ίδιο περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε το πρωί τον άλλον. Εκείνον τον καραγκιόζη που τόλμησε να τον αγνοήσει!
Ένα πάμφτωχο παιδί, περιφρονημένο από την οικογένειά του μια οικογένεια του «σκυλολογιού», της πλέμπας της Κέρκυρας, από να, γύρισμα της τύχης, θα δει τη μίζερη ζωή του ν’ αλλάζει. Θα γίνει ένας μεγιστάνας των επιχειρήσεων, ένας μπον βιβέρ, ένας άνθρωπος της απόλυτης εξουσίας. Ένας υπεράνθρωπος.
Ο μέγας και πολύς κόντες Διονύσιος Γιαννάτος, θα κατακτήσει τη Βενετία όπου θα τον ρίξει η μοίρα του, θα φτάσει στην κορυφή της επιτυχίας και θα ραγίσει τις καρδιές πολλών γυναικών. Ανάμεσά τους η Λουίζα, η Ορνέλα, η Χρύσα. Τρεις διαφορετικές γυναίκες, τρεις εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες. Η μία απλοϊκή και δοτική, η άλλη προκλητική και φιλήδονη. Η τρίτη ευαίσθητη, εύθραυστη και ονειροπόλα.
Όλες θα τον λατρέψουν, αλλά δεν θα τον κερδίσει καμία…
Γιατί η μόνη γυναίκα που είναι ριζωμένη στην καρδιά του, μία και μοναδική, αυτή που του στέρησε όλα όσα η ψυχή του λαχταρούσε, είναι η μάνα του. Μάνα και κατάρα στη ζωή του…
Ένα συγκινητικό, βαθύ μυθιστόρημα για την ανεκπλήρωτη Αγάπη, για τα ψυχικά τραύματα που αφήνει η έλλειψή της, για τον αγώνα του ανθρώπου να κερδίσει αυτό που δεν μπορεί να έχει."   
 
     Κοινωνικό μυθιστόρημα στο οποίο οι ήρωες του μέσα από τα λάθη τους, τα πάθη τους και τις ανθρώπινες αδυναμίες τους οδηγούνται στην αυτογνωσία και την λύτρωση.
Η ανεκπλήρωτη αγάπη και ο,τι αυτή αφήνει στον ψυχισμό ενός ανθρώπου, η απουσία της μάνας όταν αυτή προέρχεται από εγκατάλειψη και ο αγώνας του ανθρώπου να κερδίσει ο,τι δεν μπορεί εξ ορισμού να έχει είναι τα κύρια θέματα πάνω στα οποία έχει χτιστεί η ιστορία του βιβλίου.
Θύελλα συναισθημάτων, θύελλα εκπλήξεων και ήρωες με έντονες προσωπικότητες, με καλλιτεχνικές ευαισθησίες και απρόβλεπτες αντιδράσεις. Πρωταγωνιστής ο αυτοδημιούργητος Διονύσης ένα αληθινά φτωχό παιδί, ουσιαστικά περιφρονημένο από την ίδια του την οικογένεια. Και ένα γύρισμα της τύχης τον μετατρέπει σε ηγέτη επιχειρήσεων σε έναν άνθρωπο με μεγάλη εξουσία, σε έναν μπον βιβέρ που κατακτά την Βενετία.  
Τρεις  γυναίκες διαφορετικές ως προσωπικότητες στην ζωή του. "Η μία απλοϊκή και δοτική, η άλλη προκλητική και φιλήδονη. Η τρίτη ευαίσθητη, εύθραυστη και ονειροπόλα.
Όλες θα τον λατρέψουν, αλλά δεν θα τον κερδίσει καμμία...
" γιατί η πιο σημαντική γυναίκα στην ζωή του είναι η μητέρα του...


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024 [ update 28/1/24]*

Ενημέρωση για τους διαγωνισμούς της σελίδας μας στο fb

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ MAΡΤΙΟΣ 2024 [ update 18/3/24]*

H MEΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗ/ GIVEAWAY ΣΕ FB & INSTAGRAM [update 5/1/24]*

ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ* [Update 16/10/23]

Η 2η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Filanagnostis * [ UPDATE 9/7/23 ]

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023 [Update 7/11/23]*

Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ του Filanagnostis * [update 30/6/23 Nικητές Κλήρωσης]

ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FILANAGNOSTIS [ update 23/10/23 ]

«Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ» του ΑΡΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ