νέο εκδοτικό πρόγραμμα από τις εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου


Tο νέο εκδοτικό  πρόγραμμα με 16 νέους τίτλους οι οποίοι κυκλοφορούν στις 8 Νοεμβρίου· περιλαμβάνει βιβλία για ενηλίκους, εφήβους και παιδιά. Σε αυτό το εκδοτικό μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται πολύ σημαντικές επανεκδόσεις βιβλίων, όπως το ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ του νομπελίστα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ, το εμβληματικότερο ίσως βιβλίο της Ιζαμπέλ Αλιέντε, καθώς και το βραβευμένο με κρατικό βραβείο μυθιστορήματος βιβλίο της Μάρως Βαμβουνάκη Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΩΜΑ.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΓΚΑΡΣΙΑ ΜΑΡΚΕΣ


“Ποτέ δεν υπήρξε θάνατος που να έχει προαναγγελθεί περισσότερο“
Η συναρπαστική αφήγηση ενός εγκλήματος, βασισμένη σε αληθινή ιστορία, από έναν από τους σπουδαιότερους λογοτέχνες όλων των εποχών.
Λίγα λόγια
Την ημέρα που θα τον σκότωναν, ο Σαντιάγο Νασάρ σηκώθηκε στις πεντέμισι το πρωί για να περιμένει το βαπόρι που θα έφερνε τον επίσκοπο.
Έτσι αρχίζει το Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, το πιο «ρεαλιστικό» απ’ όλα τα μυθιστορήματα του Μάρκες, καθώς βασίζεται σ’ ένα αληθινό γεγονός που συνέβη στην Κολομβία.
Λίγες ώρες μετά τον γάμο του με την Άνχελα Βικάριο, ο Μπαγιάρδο Σαν Ρομάν στέλνει τη νύφη πίσω στους δικούς της γιατί τη βρήκε ατιμασμένη. Αφού τη βάζουν να ομολογήσει το όνομα του εραστή της, τα αδέρφια της κινούν να τον σκοτώσουν για να ξεπλύνουν την τιμή της οικογένειάς τους.
Αλλά γιατί, ενώ όλοι γνωρίζουν τι πάνε να κάνουν οι δυο αδερφοί, κανείς δεν τους εμποδίζει; Είκοσι επτά χρόνια αργότερα, ένας άντρας επιστρέφει στον τόπο του φονικού, προσπαθώντας να ξεδιαλύνει το μυστήριο. Και, καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας, φτάνει η στιγμή όπου θα πρέπει να κριθούν όχι οι δυο δολοφόνοι αλλά μια ολόκληρη κοινωνία…
«Η εξιχνίαση ενός παλιού φόνου μετατρέπεται σε μια παραισθητική εξερεύνηση, μια ψηλαφιστή πορεία στα σκοτεινά βάθη των ανθρώπινων προθέσεων, σε αναζήτηση μιας αλήθειας που ξεγλιστρά διαρκώς». –The New York Review of Books
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ
ΙΖΑΜΠΕΛ ΑΛΙΕΝΤΕ
Η Ιζαμπέλ Αλιέντε με ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ξετυλίγει μια πολυεπίπεδη οικογενειακή σάγκα τριών γενεών, συνθέτοντας ένα από τα σημαντικότερα έργα μαγικού ρεαλισμού που έχουν γραφτεί και ταυτόχρονα περιγράφοντας τη σκληρή πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα της Λατινικής Αμερικής.

Λίγα λόγια
Το Σπίτι των Πνευμάτων ζωντανεύει την ιστορία της οικογένειας Τρουέμπα -και μέσα από τα πάθη και τους θριάμβους τριών γενεών, αφηγείται την ιστορία μιας ολόκληρης χώρας, που δεν είναι άλλη από τη Χιλή.
Ο πατριάρχης Εστεμπάν είναι ένας απρόβλεπτος και φιλόδοξος άντρας που το πάθος του για εξουσία συναγωνίζεται μόνο το πάθος του για την ντελικάτη σύζυγό του, την Κλάρα, μια γυναίκα που έχει την ικανότητα να επικοινωνεί με τον κόσμο των πνευμάτων. Η κόρη του η Μπλάνκα θα αγαπήσει έναν άντρα που δεν εγκρίνει ο ίδιος, προκαλώντας την παράφορη οργή του. Αλλά η μοίρα θα του δώσει το πιο απρόβλεπτο δώρο: τη λατρεμένη του εγγονή, την Άλμπα. Καθώς τα χρόνια περνούν, οι Τρουέμπα παρασύρονται στη δίνη των πολιτικών παθών που σαρώνουν τη χώρα. Και η ‘Αλμπα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη βαριά κληρονομιά της οικογένειάς της…
Το αξέχαστο πρώτο μυθιστόρημα της Ιζαμπέλ Αλιέντε, ένα έπος που συνυφαίνει το προσωπικό με το πολιτικό, έγινε παγκόσμιο μπεστ σέλερ, μεταφέρθηκε με τεράστια επιτυχία στον κινηματογράφο και καθιέρωσε τη συγγραφέα του μεμιάς ως μια από τις σημαντικότερες φωνές της εποχής μας.
Η ΜΙΚΡΗ ΑΔΕΛΦΗ
ΙΖΑΜΠΕΛ ΑΣΝΤΑΟΥΝ

Ένα συναρπαστικό θρίλερ για τη σκοτεινή πλευρά των αδελφικών σχέσεων, όπου ένα τραγικό γεγονός γίνεται αφορμή να ξεσκεπαστούν τραύματα του παρελθόντος, μέσα σε ένα κλειστοφοβικό περιβάλλον.

Λίγα λόγια
Μπορείς να ξεχάσεις; Μπορείς να συγχωρήσεις; Ύστερα από δεκαέξι χρόνια που ζουν ολότελα αποξενωμένες, δυο αδελφές, η Τζέσικα και η Έμιλι, συναντιούνται ξανά. Αφήνοντας πίσω τους το παρελθόν, προσπαθούν να έρθουν κοντά η μια στην άλλη. Η ζεστασιά που τις ένωνε κάποτε επιστρέφει και η Τζες μετακομίζει στο σπίτι της Έμιλι. Η ζωή τους δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Μέχρι τη μέρα που η Ντέιζι, το μωρό της Έμιλι, εξαφανίζεται την ώρα που το πρόσεχε η Τζες. Και τότε η τέλεια ζωή που είχε χτίσει προσεχτικά η Έμιλι αρχίζει να καταρρέει… Έπρεπε άραγε να εμπιστευτεί την αδελφή της ύστερα από όλα όσα είχαν συμβεί;
Ένα ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ στα άδυτα μιας οικογένειας που δεν την ενώνει η αγάπη αλλά τα ένοχα μυστικά…
Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΩΜΑ
ΜΑΡΩ ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗ
Ένα βαθιά εξομολογητικό και ποιητικό κείμενο της Μάρως Βαμβουνάκη, το οποίο περιγράφει τα συναισθήματα και την οδύνη ενός άντρα έπειτα από έναν δύσκολο χωρισμό, καθώς και την αγωνία του για λύτρωση.

Λίγα λόγια
Ένας άντρας αυτοεξορίζεται σε ένα μακρινό νησί μετά από έναν δύσκολο ερωτικό χωρισμό. Θα παλέψει ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος που συνιστούν τον έρωτα, μήπως λυτρωθεί από τον πόνο και τη σύγχυση. Θα γράψει αυτές τις δεκαοχτώ, ανεπίδοτες εντέλει, επιστολές προς τη γυναίκα που έχασε σαν ημερολόγια της εσωτερικής ζωής του.
Θα της λέει:
«Το πάθος είναι πιο σπουδαίο απ’ το θαύμα», σου διάβαζα από ένα παλιό βιβλίο την ώρα που εσύ έβγαζες τα φρύδια σου μπρος σ’ ένα μεγεθυντικό καθρεφτάκι.
Δεν είναι εκμηδένιση η ταπείνωση. Η εκμηδένιση σε κατεβάζει στο τίποτα ενώ η ταπείνωση σ’ ανεβάζει στο παν. Πώς να την καταφέρουμε όμως εμείς, αγάπη μου, που από έπαρση είμαστε χτισμένοι; Δεν πετυχαίνεται εύκολα, γι’ αυτό υποφέρουμε. Κι απ’ τον πολύ τον πόνο, κι απ’ την πολλή την τυραννία αρχίζουμε, για την αυτοσυντήρησή μας, να υποψιαζόμαστε με την υποψία της καρδιάς, κι αρχίζει λίγο λίγο να φέγγει.
Η Μάρω Βαμβουνάκη μας χαρίζει ένα βαθιά εξομολογητικό, ποιητικό κείμενο, που τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος. Η αγαπημένη συγγραφέας 900.000 αναγνωστών, υπογράφει ένα έργο που αγγίζει τις πιο ευαίσθητες χορδές της ψυχής μας, μια και ψηλαφεί μια κατάσταση που οι περισσότεροι έχουμε βιώσει, την ερωτική απογοήτευση.
Επανέκδοση του βιβλίου Η μοναξιά είναι από χώμα (Εκδόσεις Φιλιππότη, 1987)
Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ
Από τη γλαφυρή πένα της Δήμητρας Ιωάννου, μια συναρπαστική ιστορία που εκτυλίσσεται σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους, συνυφαίνοντας ρεαλιστικά και φανταστικά στοιχεία για να αφηγηθεί την περιπετειώδη ζωή της Ρόζας Παλαιολόγου.

 
Λίγα λόγια
1960
Η μυστηριώδης γυναίκα που περιδιαβάζει στις όχθες του Αχέροντα χαρίζει τις γνώσεις της στη δεκαεξάχρονη Φιλίτσα. Η τελευταία φτάνει στην Αθήνα, αλλάζει το όνομά της σε Ρόζα και χτίζει μια αυτοκρατορία από το μηδέν. Η πολυτάραχη ζωή της Ρόζας σημαδεύεται από μεγάλους έρωτες, ισχυρές ίντριγκες, έντονα μίση κι ένα σκοτεινό μυστικό που καλείται να περιφρουρήσει πάση θυσία, ακόμα και με την ίδια της τη ζωή.
2017
Η δολοφονία της πασίγνωστης πλέον Ρόζας Παλαιολόγου συγκλονίζει το πανελλήνιο και ο διάσημος ερευνητής Χρήστος Βαράγκης μαζί με την εγγονή της, τη Λευκή, καλούνται να λύσουν το μυστήριο. Όσο περνά ο καιρός, εισχωρούν όλο και πιο βαθιά σε έναν λαβύρινθο μίσους και θανάσιμων εχθρών. Κι ενώ αναζητούν τη λύση στο παρελθόν, η βοήθεια έρχεται ανέλπιστα από το αγερικό του ποταμού. Ποια είναι η μυστηριώδης Λευκοθέα που αναδύεται από τα πέπλα του χρόνου και φαντάζει φτιαγμένη από τα αθάνατα νερά; Θα καταφέρουν να λύσουν τους γρίφους της Ρόζας, έτσι όπως φαίνεται η ίδια να τους καθοδηγεί μέσα από τα έργα αρχαίων δημιουργών που έχουν υμνήσει τον επιβλητικό Αχέροντα;
Ένα βιβλίο κεντημένο με τους θρύλους του ποταμού των στεναγμών και των μυθικών παραποτάμων του, που διέσχιζαν τον Άδη. Μια ιστορία που, περνώντας μέσα από τον θάνατο, υμνεί τη ζωή!
ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
Με φόντο την Ελλάδα των τελευταίων δεκαετιών, ένα ταξίδι αυτογνωσίας και ειλικρίνειας, σκληρό και ανελέητο, με προορισμό την αποδοχή και τη συγχώρηση, από τη συγγραφέα Ελευθερία Χατζοπούλου.

 
Λίγα λόγια
Η Ελισάβετ και η Μαρίνα ξεδιπλώνουν τις μνήμες τους. Εξομολογήσεις οδυνηρές, εμπειρίες τραγικές, λάθη και ανομολόγητες αλήθειες ξυπνούν βιώματα εφιαλτικά, βαθιά θαμμένα στην ψυχή τους.
Η πικρή παιδική ηλικία, οι εφηβικές πληγές, οι τραγικές απώλειες ξαφνιάζουν και προβληματίζουν. Οι ομοιότητες πολλές, η αντιμετώπιση αλλάζει.
Ποιο είναι, άραγε, αυτό που κάνει τη μεγαλύτερη γυναίκα δυνατή και ορθολογίστρια; Η θέληση να παλέψει για να ξεφύγει από τη μοίρα της ή οι συγκυρίες; Είναι η ανάγκη για επιβίωση ή η άρνηση να υποταχθεί στον βιασμό της αξιοπρέπειάς της;
Με αγάπη και σύνεση η Ελισάβετ προσπαθεί να βοηθήσει τη νεότερη Μαρίνα να αποδεχθεί το παρελθόν της, να ζήσει μ’ αυτό, να μη δηλητηριάζει το παρόν και το μέλλον της. Θα μπορέσει η άδολη φιλία να γκρεμίσει τείχη και αδιέξοδα, να οδηγήσει από το σκοτάδι στο φως, από τον εφιάλτη στο όνειρο;
Με φόντο την Ελλάδα των τελευταίων δεκαετιών, ένα ταξίδι αυτογνωσίας και ειλικρίνειας, σκληρό και ανελέητο, με προορισμό την αποδοχή και τη συγχώρεση.
Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΝΤΕΡΗΣ
Ακόμα ένα βιβλίο από τον πολυγραφότατο ψυχολόγο Γιώργο Πιντέρη, γραμμένο σε απλή γλώσσα και με χιούμορ, με σκοπό να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τη συναισθηματική μας σχέση με το χρήμα.


Λίγα λόγια
Ψυχολογικά προβλήματα έχουμε όλοι. Έχεις όμως αναλογιστεί ποτέ, πόσα από αυτά τα «ψυχολογικά» προβλήματα έχουν σχέση με την οικονομική σου κατάσταση; Πόσο η καθημερινή συναισθηματική σου διάθεση επηρεάζεται από:
• Την οικονομική σου ρευστότητα
• Τον χρόνο που ξοδεύεις για τη δουλειά σου
• Την ενέργεια που ξοδεύεις για να βγάλεις λεφτά
• Τη σταθερότητα του εισοδήματός σου
Τι είσαι; Αφεντικό ή σκλάβος του χρήματος;
Το χρήμα έχει το νόημα που εμείς του δίνουμε: Μπορεί να σημαίνει ασφάλεια, αγάπη, αυτοεκτίμηση, δράση, δύναμη, ελευθερία και ό,τι άλλο μπορεί να συμβολίζει στην αντίληψη καθενός.
Ο τρόπος που χειριζόμαστε το χρήμα επηρεάζει, ανάμεσα σε άλλα, και την ψυχική μας υγεία. Πώς χειρίζεσαι το χρήμα;
• Είσαι καταναλωτικός; Έχεις καταναλωτική νοημοσύνη;
• Είσαι σκεπτικιστής και συνέχεια ανήσυχος για το μέλλον;
• Είσαι ενθουσιώδης με αποτέλεσμα «να μη γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά σου»;
• Είσαι υποτονικός και αλλεργικός στους αριθμούς;
Όλες αυτές οι συνήθειες επηρεάζουν την καθημερινή μας διάθεση. Αυτά και πολλά άλλα θέματα που έχουν σχέση με το χρήμα πραγματεύεται αυτό το βιβλίο.
Γραμμένο από τον Γιώργο Πιντέρη όπως πάντα με χιούμορ, το βιβλίο αυτό με τα αναλυτικά ερωτηματολόγια σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις ποια είναι η συναισθηματική σχέση σου με το χρήμα. Δεν είναι ανάγκη να είσαι πλούσιος για να έχεις πλούσια ποιότητα ζωής.
ΝΑ ΜΕΙΝΩ Ή ΝΑ ΦΥΓΩ;
ΘΕΚΛΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ
Από την ψυχολόγο Θέκλα Πετρίδου, ένα βιβλίο που καταρρίπτει βασικούς μύθους για τον έρωτα και τον γάμο, προβάλλοντας παράλληλα υγιή παραδείγματα που μας δίνουν θάρρος και μας κάνουν αισιόδοξους.

Λίγα λόγια
Η ψυχολόγος Θέκλα Πετρίδου επανέρχεται με ένα νέο εγχειρίδιο, για τις ερωτικές σχέσεις και τους γάμους αυτή τη φορά, και μας βοηθά να απαντήσουμε στο πιο δύσκολο ίσως ερώτημα που μπορεί να έχουμε για τον γάμο ή τη σχέση μας: Να μείνω ή να φύγω;
Μέσα από αληθινά παραδείγματα από την κλινική της εμπειρία μπορούμε να αντιληφθούμε αν η σχέση μας είναι ζωντανή ή αν βρισκόμαστε σε γάμο-βιτρίνα ή γάμο συμφέροντος∙ αν η σεξουαλική μας ζωή είναι φυσιολογική∙ αν ηρουτίνα είναι λόγος χωρισμού και αν είναι στη φύση μας η μονογαμία.
Στις σελίδες του βιβλίου υπάρχουν απαντήσεις σε πολύ σημαντικά ερωτήματα όπως:
Κάνω άραγε για γάμο;
Πρέπει να χωρίσω εξαιτίας της πεθεράς;
Μήπως έχω παντρευτεί έναν τοξικό άνθρωπο;
Έχω αγαπήσει, ή έχει αγαπήσει, τρίτο πρόσωπο;
Μήπως βρίσκομαι σε μια βίαιη, κακοποιητική σχέση;
Μένω στον γάμο μου για τα παιδιά;
Ένας γάμος χωρίς παιδιά μπορεί να επιβιώσει;
Η ασθένεια ενός συντρόφου ή ενός παιδιού μπορεί να επηρεάσει αρνητικά μια σχέση;
Και τέλος, ένα σοβαρό ερώτημα που απασχολεί όσους σκέφτονται να χωρίσουν: Τι θα πει ο κόσμος;
Ένα βιβλίο που καταρρίπτει βασικούς μύθους για τον έρωτα και τον γάμο, προβάλλοντας παράλληλα υγιή παραδείγματα που μας δίνουν θάρρος και μας κάνουν αισιόδοξους.
Και τα παιδικά...
 
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ 13: ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΕΣ
ΤΖΕΦ ΚΙΝΙ
Το 13ο βιβλίο της αγαπημένης σειράς graphic novel του Τζεφ Κίνι έφτασε για να προσφέρει άλλη μια φανταστική χιονισμένη περιπέτεια σε μικρούς και μεγαλύτερους λάτρεις του Σπασίκλα!
ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ – ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 4
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
Το τέταρτο βιβλίο της σειράς του Ήπιου Θερμοκήπιου συνδυάζει την ευχάριστη και χιουμοριστική γραφή του Χρήστου Δημόπουλου με στοιχεία ιστορικής περιπέτειας.

Η ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ
Ένα νέο βιβλίο της σειράς Βατόμουρο από την Ιωάννα Ζαχαρού για παιδάκια από 5 ετών με θέμα την ακαταστασία αλλά και τη… ρουφήχτρα που εξαφανίζει αντικείμενα από τα παιδικά δωμάτια.
Η εικονογράφηση είναι της Αλεξίας Λουγιάκη.

ΤΟ ΣΠΗΛΙΑΝΘΡΩΠΑΚΙ
ΜΑΡΙΑ ΡΟΥΣΑΚΗ
Μια νέα ιστορία από την αγαπημένη συγγραφέα Μαρία Ρουσάκη για παιδάκια από 5 ετών και πάνω, σε εικονογράφηση του Μαρκ Ουάινσταϊν.
ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ
Ένα χρήσιμο και ευχάριστο βιβλίο για να έχουν οι μικροί αναγνώστες την πρώτη τους επαφή με τα μεγάλα έργα τέχνης.

ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ: ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Ο νέος τίτλος της επιτυχημένης εκπαιδευτικής σειράς απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και τα μαθαίνει με διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο τους αριθμούς από το 1 έως το 20.

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ
Μια υπέροχη συλλογή με ιστορίες για παραμυθένιες πριγκίπισσες και πανέμορφους μονόκερους, με ονειρική εικονογράφηση. Ιδανικό δώρο για κορίτσια που λατρεύουν αυτά τα μυθικά ζώα.

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
Μια περιπετειώδης ιστορία για τρεις γενναίους φίλους, με έντονο το στοιχείο του φανταστικού και υπέροχη εικονογράφηση.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024 [ update 28/1/24]*

Ενημέρωση για τους διαγωνισμούς της σελίδας μας στο fb

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ MAΡΤΙΟΣ 2024 [ update 18/3/24]*

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ- ΜΑΪΟΣ 2023 [update 8/5/23 Νικητές κλήρωσης ]

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ [update 30/4/23 Νικητές Κλήρωσης]*

ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ -ΜΑΪΟΣ 2023

H MEΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗ/ GIVEAWAY ΣΕ FB & INSTAGRAM [update 5/1/24]*

ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ* [Update 16/10/23]

2η ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΑΪΟΥ [Update 19/5/23, Winners]*

Η 2η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Filanagnostis * [ UPDATE 9/7/23 ]