Τα βιβλία της ζωής μας... Eκδόσεις Μεταίχμιο



Νέοι ορίζοντες, νέο προφίλ, η ίδια ποιότητα και σημασία στη λεπτομέρεια. Έχοντας συμπληρώσει μια πορεία 25 χρόνων στον χώρο του βιβλίου, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ανανέωση στο λογότυπό τους και στην εταιρική τους ταυτότητα ακολουθώντας τις νέες τάσεις και αναδεικνύοντας τον σύγχρονο και δυναμικό χαρακτήρα τους.

Η νέα ταυτότητα δηλώνει ότι οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ζουν και δημιουργούν στους ρυθμούς του 21ου αιώνα, και το νέο, λιτό και καθαρό ως προς την αισθητική προφίλ μαρτυρά τη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας και τη μη διάθεση εφησυχασμού.
Για όλους εμάς που εργαζόμαστε στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ το βιβλίο κατέχει κυρίαρχο ρόλο και προτεραιότητα στη ζωή μας και αυτό θέλουμε να δείξουμε με το νέο κεντρικό μας σύνθημα «Τα βιβλία της ζωής μας». Είναι τα βιβλία που μας αρέσουν, που μας έχουν σημαδέψει, προβληματίσει, συγκινήσει, που μαζί τους μεγαλώσαμε και κατά κάποιο τρόπο μας διαμόρφωσαν. Είναι τα βιβλία που αντέχουν στον χρόνο. Τα βιβλία που δημιούργησαν και συνεχίζουν να δημιουργούν αναγνώστες, τα δικά τους βιβλία που τους διασκεδάζουν, τους βάζουν σε σκέψεις, που μαζί τους ονειρεύονται και ζουν.

Ο graphic designer Redoine Amzlan υπεύθυνος για αυτό το φρεσκάρισμα στην εικόνα μας αναφέρει χαρακτηριστικά:
Με βάση το υπάρχον λογότυπο που σχεδίασε ο Δημήτρης Αρβανίτης, δημιούργησα ένα νέο στο οποίο το σήμα του να ενσωματώνεται πια στην τυπογραφία. Δεν είναι πλέον χωριστό σώμα, αλλά μέρος της λέξης ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Η «συμπύκνωση» του αρχικού λογοτύπου δίνει στο νέο σήμα μια σύγχρονη αισθητική και το κάνει πιο λειτουργικό για τις παραδοσιακές αλλά και για τις νέες εφαρμογές του, όπως λόγου χάρη στα social media. Λιτό και εύχρηστο, το ανανεωμένο λογότυπο μένει στο μυαλό του αναγνώστη και αντιπροσωπεύει αυτό που είναι το ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σήμερα.

Δείτε ένα βίντεο με την αλλαγή στο λογότυπό μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024 [ update 28/1/24]*

Ενημέρωση για τους διαγωνισμούς της σελίδας μας στο fb

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ MAΡΤΙΟΣ 2024 [ update 18/3/24]*

ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ -ΜΑΪΟΣ 2023

H MEΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗ/ GIVEAWAY ΣΕ FB & INSTAGRAM [update 5/1/24]*

ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ* [Update 16/10/23]

2η ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΑΪΟΥ [Update 19/5/23, Winners]*

Η 2η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Filanagnostis * [ UPDATE 9/7/23 ]

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ- ΜΑΪΟΣ 2023 [update 8/5/23 Νικητές κλήρωσης ]

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023 [Update 7/11/23]*