"ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ" -Doreen Virtue- Εκδόσεις Ιβίσκος


     Την Doreen Virtue γνωρίσαμε στην χώρα μας το 2002, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο. Με συγκεκριμένη θεματογραφία, αυτήν που αφορά στους αγγέλους, όλο το συγγραφικό της έργο. Διαβάσαμε και σας παρουσιάσαμε το νέο της βιβλίο που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2019, με τίτλο «10 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ», από τις εκδόσεις ΙΒΙΣΚΟΣ, σε μετάφραση Αντώνη Κεραμιδά. Από τον ίδιο εκδοτικό οίκο κυκλοφορεί ακόμα ένα βιβλίο της το «Αγγελική Θεραπεία» σε μετάφραση και πάλι Αντώνη Κεραμιδά.

     Λίγα λόγια για την Doreen Virtue έχουμε ήδη αναφέρει.   Συγγραφέας διεθνώς αναγνωρισμένη, «ενορατική» και με σπουδές στη συμβουλευτική ψυχολογία, προσπαθεί με τα βιβλία της να «αφυπνίσει» και να φέρει στην επιφάνεια τον συνειδητό νου του κάθε ανθρώπου. Οι θεωρίες της για τον Αγγελικό Κόσμο -αποδεκτές από κάποιους και υπό διερεύνηση από κάποιους άλλους- είναι δοσμένες στο σύνολο του έργου με απλή και κατανοητή γραφή για όλο το αναγνωστικό κοινό. Πάντα, έχοντας βαθιά πίστη στην ελεύθερη βούληση του ανθρώπου, εξηγεί την παρουσία των αγγέλων στη ζωή μας και τα μηνύματα που αυτοί θέλουν να μας περάσουν, προκειμένου να βρούμε τον πνευματικό μας δρόμο και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Η ίδια είχε αναφέρει:  «…Να έχεις πίστη στις θείες οδηγίες του Θεού, που πάντοτε θα σε οδηγούν στο μονοπάτι της αγάπης…»

     Η διαμεσολαβητική σύνδεση των αγγέλων με την ανθρωπότητα, η καθαρή και απόλυτη αγάπη τους και η ικανότητα τους να βλέπουν τον πραγματικό κόσμο είναι οι κύριοι λόγοι, επικοινωνίας μαζί τους, μα το κυριότερο είναι η θεραπεία η ψυχική και η πνευματική που μπορούν να προσφέρουν στον άνθρωπο μέσω της προσευχής και του διαλογισμού, έτσι ώστε η ατραπός από την οποία οδηγείται κανείς στον Θεό να μπορεί να διασχισθεί με πνευματικότητα και υγεία.
  
     Στο βιβλίο αυτό η Virtue μας παρουσιάζει αυτά τα πνευματικά εργαλεία,  που η ίδια χρησιμοποιεί, τα εργαλεία  και τις ασκήσεις που δίνει  στους μαθητές της ανά τον κόσμο προκειμένου να γίνουν Αγγελικοί θεραπευτές. Είναι όπως αναφέρεται και στον υπότιτλο του βιβλίου το «Πλήρες Εγχειρίδιο” για όλους όσοι επιθυμούν την πρόσβαση στον αγγελικό κόσμο και επιζητούν την αληθινή υγεία και πνευματική ευτυχία . Το πώς να ερχόμαστε σε επαφή με τους αγγέλους και να θεραπεύουμε, το πώς και με ποιους συνεργαζόμαστε ανάλογα με την περίσταση, το πώς να βοηθάμε σε δύσκολες στιγμές, είναι λίγα από τα στοιχεία του βιβλίου. 

     Το βιβλίο είναι ένας οδηγός αναφοράς για τους εργάτες του φωτός και όχι μόνο. Στο συγκεκριμένο έργο της Doreen υπάρχουν ενοποιημένες πληροφορίες και από άλλα της βιβλία, με ιστορίες της πραγματικής ζωής της συγγραφέως. 

       Χωρισμένο σε 3  κύρια μέρη που αφορούν στην σύνδεση με τους αγγέλους και αρχαγγέλους, στις μεθόδους της αγγελικής θεραπείας και στην ολοκλήρωση ενός πνευματικού καθοδηγητή. Ακολουθεί υπόμνημα για τους αρχαγγέλους με τις ειδικότητες τους, τα χρώματα τους, τους κρυστάλλους που αντιστοιχούν σε αυτούς.
Ενώ αξίζει α αναφέρουμε τόσο το εισαγωγικό σημείωμα από τον εκδότη όσο και την «αποποίηση ευθύνης» που υπάρχει στην αρχή του βιβλίου ώστε να είναι ξεκάθαρο ότι το βιβλίο δεν προσφέρει ιατρική βοήθεια κάτι που το κάνει μόνο η επιστήμη της ιατρικής.  Ένα διαφορετικό αναγνωστικό ταξίδι για τους αναζητητές και για κάθε αναγνώστη που θα θελήσει να μάθει για τον αγγελικό κόσμο έτσι όπως τον βιώνει και τον διδάσκει η Doreen Virtue.

 "Η Doreen Virtue είναι παγκόσμια αυθεντία στον τομέα της Αγγελικής Επαφής και θεραπείας συγγράφοντας,
διδάσκοντας και πραγματοποιώντας εργαστήρια σε όλον τον κόσμο από το 1997.
Στο βιβλίο "Αγγελική θεραπεία - το Πλήρες Εγχειρίδιο" προσφέρει συγκεντρωμένη όλη της τη γνώση και πείρα, αποκαλύπτοντας τα πνευματικά εργαλεία, τα μυστικά και τις ασκήσεις που η ίδια εφαρμόζει και διδάσκει στους μαθητές της.
Ένα εγχειρίδιο - σταθμός, το οποίο -μεταξύ πολλών άλλων- μας μαθαίνει:
- Πώς να ερχόμαστε σε επαφή με τους αγγέλους
- Πώς να θεραπεύουμε με τη βοήθεια των αγγέλων
- Ποιους αγγέλους πρέπει να καλούμε ανάλογα με την περίσταση
- Πώς να λαμβάνουμε συμβουλές και υπαγορεύσεις από τους αγγέλους
- Πώς να προσφέρουμε βοήθεια στην οικογένεια και στους φίλους μας
Η "Αγγελική θεραπεία - το Πλήρες Εγχειρίδιο" είναι ένα πολύτιμο πνευματικό εργαλείο για όλους όσους επιθυμούν την πρόσβαση στον εκπληκτικό αγγελικό κόσμο και να γευτούν την αληθινή υγεία, ευτυχία και πληρότητα."
         
                                         (Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024 [ update 28/1/24]*

Ενημέρωση για τους διαγωνισμούς της σελίδας μας στο fb

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ MAΡΤΙΟΣ 2024 [ update 18/3/24]*

ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ -ΜΑΪΟΣ 2023

H MEΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗ/ GIVEAWAY ΣΕ FB & INSTAGRAM [update 5/1/24]*

ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ* [Update 16/10/23]

2η ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΑΪΟΥ [Update 19/5/23, Winners]*

Η 2η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Filanagnostis * [ UPDATE 9/7/23 ]

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ- ΜΑΪΟΣ 2023 [update 8/5/23 Νικητές κλήρωσης ]

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023 [Update 7/11/23]*