ΚΛΗΡΩΣΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΜΑΔΑΣ " Filanagnostis.gr" (update 4/3/21 )***


 

               Νέα κλήρωση βιβλίου στην ομάδα μας, για ένα αντίτυπο του νέου έργου της Μαρίας Παναγοπούλου που κυκλοφορεί (18/2/21) τον Μάρτιο  με τίτλο 

                                            «ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΡΔΙΑΣ»

                                           προσφορά των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ


                  Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση παρακαλούμε: (*)

1. Kάντε like στη σελίδα μας στο fb  https://www.facebook.com/Filanagnostis/

2. Σχολιάστε στην καρφιτσωμένη δημοσίευση με την Κλήρωση του  Βιβλίου 

προσκαλώντας  φίλους σας στην ομάδα.

3. Κοινοποιήστε δημόσια την δημοσίευση του διαγωνισμού μας από την σελίδα μας

4. Θα χαρούμε να μας ακολουθήσετε στο instagram 

https://www.instagram.com/filanagnostis/  


(*) Τα βήματα της έγκυρης συμμετοχής είναι υποχρεωτικά και ελέγχονται κατά την διάρκεια της δημιουργίας της λίστας συμμετοχών.

   Η κλήρωση αφορά τους φιλαναγνώστες μας από την Ελλάδα και η προθεσμία συμμετοχών είναι, έως 28/2/21 και ώρα 21.30. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με τη λήξη του και εντός 3 ημερών και με την ανακοίνωση του νικητή, θα παρακαλούσαμε να μας σταλούν τα στοιχεία του, μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Η παραλαβή του βιβλίου θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και με υπομονή λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν στην χώρα μας.


***( new update 4/3/21)  Να ενημερώσουμε πως το βιβλίο, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας,  αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο με το άνοιγμα των βιβλιοπωλείων, οπότε και ο διαγωνισμός θα παραταθεί. Η λήξη του διαγωνισμού, αν δεν αλλάξει κάτι,  ορίζεται στις 30/3/21. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχόμαστε με το καλό να κυκλοφορήσει το βιβλίο και να ναι καλοτάξιδο .  


                                                                                           ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ

"Μερικές φορές αισθάνομαι κι εγώ κουρασμένη ακούγοντας τον ήχο των δακρύων μου. Άλλες, φοβάμαι πως τα καλύτερά μας χρόνια έχουν ήδη περάσει. Μα δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Βιώνω μια ολική έκλειψη καρδιάς. A total eclipse of the heart.

Ιούλιος 1983. Μια παρέα, φίλοι από τον Πειραιά από την παιδική τους ηλικία, ταξιδεύει για την Τήνο. Ενώ βρίσκονται εν πλω, ο σύντροφος της Αρετής εξαφανίζεται μυστηριωδώς και οι αρχές θεωρούν πως έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα και πνίγηκε.
Ιούλιος 1988. Η Αρετή παντρεύεται αιφνιδιαστικά με έναν συνάδελφό της και προσκαλεί τους φίλους της στο νέο της σπίτι. Το έκτακτο δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης ανατρέπει μέσα σε μια στιγμή τα πάντα! Τα θαμμένα ψέματα βγαίνουν ορμητικά στην επιφάνεια. Οι λανθασμένες επιλογές τού χθες στοιχειώνουν το σήμερα. Η φιλία συγκρούεται μετωπικά με τον έρωτα…

     Μια καταιγιστική περιπέτεια με φόντο την αστραφτερή δεκαετία του ’80. Το θρυλικό πάρτι του Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη και το λούνα παρκ Ροντέο στο Καλαμάκι. Οι πούλιες και τα ξεβαμμένα τζιν. Οι περμανάντ, οι φράντζες και οι χαίτες-λασπωτήρες. Οι θρυλικές ατάκες, οι μουσικές και οι ταινίες. Όλα μαζί μάς μεταφέρουν σε μια εποχή χωρίς κινητά τηλέφωνα, διαδίκτυο και σόσιαλ μίντια. Τότε που τα απλά πράγματα ήταν «και πολλή φάση, δικέ μου». Τα φιλαράκια «την έβρισκαν» να τα λένε από κοντά. Οι ερωτευμένοι επικοινωνούσαν με τραγούδια «αφιερωμένα εξαιρετικά». Και οι άνθρωποι, «βασικά», κοιτάζονταν στα μάτια…"

                      https://www.psichogios.gr/el/olikh-ekleipsh-kardias.html#description

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024 [ update 28/1/24]*

Ενημέρωση για τους διαγωνισμούς της σελίδας μας στο fb

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ MAΡΤΙΟΣ 2024 [ update 18/3/24]*

H MEΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗ/ GIVEAWAY ΣΕ FB & INSTAGRAM [update 5/1/24]*

ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ* [Update 16/10/23]

Η 2η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Filanagnostis * [ UPDATE 9/7/23 ]

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023 [Update 7/11/23]*

Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ του Filanagnostis * [update 30/6/23 Nικητές Κλήρωσης]

ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FILANAGNOSTIS [ update 23/10/23 ]

«Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ» του ΑΡΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ