ΤΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ - JOSEPHINE MOON - Εκδόσεις ΙΒΙΣΚΟΣ

     Μια Ιστορία για Καινούργιες Αγάπες, Δεύτερες Ευκαιρίες και τις Απολαύσεις της Ζωής στους Λόφους της Τοσκάνης.


     Ένα νόμισμα για να βρει την αγάπη,

ένα νόμισμα για να παντρευτεί

κι ένα για να επιστρέψει στη Ρώμη.

     Δύο μέρες πριν η Λάρα Φόξλι πέταξε τρία χρυσά νομίσματα στη Φοντάνα Ντι Τρέβι. Σήμερα, φροντίζει έναν ιδιόρρυθμο ηλικιω­μένο άντρα και ζει σε μια παραδοσιακή βίλα, στην άλλη άκρη του κόσμου από το σπίτι της και πολύ μακριά από τη στοργή της αγαπημένης της οικογένειας. Σύντομα, αρχίζει να διαφαίνεται ότι οι τρεις ευχές που έκανε στη Ρώμη μπορεί να πραγματοποι­ηθούν και ίσως να επουλωθεί ένα οικογενειακό δράμα, που διαρ­κεί εδώ και δεκαπέντε χρόνια.

           Μέχρι που το παρελθόν της Λάρα απειλεί να καταστρέψει όλα όσα αγαπά…


     Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ιβίσκος το βιβλίο "ΤΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ" της JOSEPHINE MOON, μια ιστορία συνάντησης δύο διαφορετικών ανθρώπων, δυο διαφορετικών οικογενειών γεμάτες μυστικά και συγκρούσεις. 

[...Κατσίκες!

Οδηγούσε στους πιο τρομακτικούς δρόμους που είχε βρεθεί ποτέ στη ζωή της. Τα Fiat σφύριζαν δίπλα της με αρρωστημένες ταχύτητες, λεωφορεία και φορτηγά με οδηγούς που της έκαναν αγενείς χειρονομίες την προσπερνούσαν, όλα αυτά για τις κατσίκες με τα τεράστια μαστάρια που περίμεναν να τις αρμέξουν. Ο Σάμιουελ, που καθόταν δίπλα της, είχε αρνηθεί να βάλει τη ζώνη του, καθώς ισχυριζόταν πως δεν το έκαναν αυτό στην Ιταλία.

Ήταν μόνη της σε μια ξένη χώρα, αυτοσχεδιάζοντας στη διαδρομή. Ο Σάμιουελ καθόταν σφιγμένος και κυρίως σιωπηλός δίπλα της, στο κάθισμα του συνοδηγού, αμφισβητώντας ενίοτε το υπέρμετρα ευγενικό σύστημα πλοήγησης, που αυτοαποκαλούνταν Λίζελ. Σύμφωνα με τον Σάμιουελ, η Λίζελ είχε σκοπό να τους κατευθύνει μέσα από βιομηχανικές περιοχές και σε δρόμους με κυκλοφοριακή συμφόρηση, που κάθε ντόπιος με λίγο μυαλό ήξερε ότι έπρεπε να αποφεύγεις...]

     Μια ιστορία που αποτυπώνει τον πλούτο της Τοσκάνης και την παρασκευή τυριού, αλλά και μια ιστορία  για την αγάπη, την ελπίδα, τη καλοσύνη, την πίστη, την οικογένεια, την φιλία και το φαγητό. Μια ιστορία για την  ενδοοικογενειακή βία και την ψυχική ασθένεια. Ένα διαφορετικό καλογραμμένο ανάγνωσμα σε μετάφραση ΡΑΝΙΑΣ ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.




 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024 [ update 28/1/24]*

Ενημέρωση για τους διαγωνισμούς της σελίδας μας στο fb

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ MAΡΤΙΟΣ 2024 [ update 18/3/24]*

H MEΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗ/ GIVEAWAY ΣΕ FB & INSTAGRAM [update 5/1/24]*

ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ* [Update 16/10/23]

Η 2η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Filanagnostis * [ UPDATE 9/7/23 ]

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023 [Update 7/11/23]*

Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ του Filanagnostis * [update 30/6/23 Nικητές Κλήρωσης]

ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FILANAGNOSTIS [ update 23/10/23 ]

«Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ» του ΑΡΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ