«Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ», AMBROSE PARRY, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

 

     [… Ο αέρας ήταν τσουχτερός όταν ο Ρέιβεν κατέβηκε από την άμαξα και ξεφόρτωσε τις αποσκευές του στον δρόμο. Τέλη φθινοπώρου στο Εδιμβούργο…]

     Πριν από ένα χρόνο, οι εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα κυκλοφόρησαν στην χώρα μας το έργο  των AMBROSE PARRY, συγγραφικό ψευδώνυμο 2 συγγραφέων που μοιράζονται την ζωή τους  και γράφουν μαζί τα βιβλία τους. Εκείνος συγγραφέας, εκείνη αναισθησιολόγος. «ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ». ‘Ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι με δύο κεντρικούς ήρωες, στο Εδιμβούργο  του 1847 και τα σκοτεινά ιατρικά πειράματα. Ανεξήγητοι φόνοι, παραμορφωμένα πτώματα, υπόκοσμος, διαφθορά, κοινωνικά στάτους στην Βικτωριανή εποχή. Λίγους μήνες αργότερα, τα Ελληνικά γράμματα δίνουν στο Ελληνικό αναγνωστικό κοινό την συνέχεια του «Πεπρωμένου της σάρκας», το έργο με τίτλο «Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» σε μετάφραση Χρήστου Μπαρουξή. Επιστροφή στο Εδιμβούργο του 1849-1850 και την Ιατρική επιστήμη εκείνης της εποχής. Επιστροφή σε ένα δυνατό αστυνομικό Βικτωριανό θρίλερ μυστηρίου με συναρπαστική πλοκή.

       Εδιμβούργο, 1849. Και ενώ πλήθος ασθενών καταλήγουν ο ένας μετά τον άλλο σε ολόκληρη την πόλη, οι γιατροί δεν μπορούν να βρουν καμία αποτελεσματική θεραπεία. Την ίδια στιγμή, μια εκστρατεία συκοφαντίας πασχίζει να παρουσιάσει τον Τζέιμς Σίμσον, πρωτοπόρο στην ανακάλυψη του χλωροφορμίου, ως στυγερό δολοφόνο. Αποφασισμένοι να αποκαταστήσουν το όνομα του Σίμσον, ο νεαρός προστατευόμενός του Γουίλ Ρέιβεν και η Σάρα Φίσερ, πρώην υπηρέτριά του, αναλαμβάνουν και πάλι δράση στους επικίνδυνους δρόμους του Εδιμβούργου, με στόχο να ανακαλύψουν ποιος πραγματικά βρίσκεται πίσω από τους θανάτους. Σύντομα διαπιστώνουν ότι κανείς δεν είχε αντιληφθεί την αληθινή αιτία, γιατί απλώς είναι... αδιανόητη.


                    TO BIBΛΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

     http://e-pediobooks.gr/index.php?route=product/product&product_id=1647



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024 [ update 28/1/24]*

Ενημέρωση για τους διαγωνισμούς της σελίδας μας στο fb

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ MAΡΤΙΟΣ 2024 [ update 18/3/24]*

H MEΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗ/ GIVEAWAY ΣΕ FB & INSTAGRAM [update 5/1/24]*

ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ* [Update 16/10/23]

Η 2η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Filanagnostis * [ UPDATE 9/7/23 ]

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023 [Update 7/11/23]*

Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ του Filanagnostis * [update 30/6/23 Nικητές Κλήρωσης]

ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FILANAGNOSTIS [ update 23/10/23 ]

«Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ» του ΑΡΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ