"ΤΟ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ" - ΣΑΡΑ ΠΙΡΣ - Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

 

   Καλωσήρθατε στο Σανατόριο της Σάρα Πιρς...

     Το ατμοσφαιρικό και σκοτεινό - κλειστοφοβικό θρίλερ  κυκλοφόρησε τον Απρίλιο από τις εκδόσεις Ψυχογιός και είναι το πρώτο έργο της Σάρα Πιρς. Το έργο  διαδραματίζεται σε ένα εγκαταλελειμμένο σανατόριο φυματίωσης που έχει ανακαινιστεί πλέον σε πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων και βρίσκεται απομονωμένο στις Ελβετικές Άλπεις. Η ιστορία ακολουθεί την ντετέκτιβ Έλιν Γουόρνερ όταν φτάνει εκεί για τον αρραβώνα του αδελφού της. Όμως τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή από το ευχάριστο γεγονός αφού η αρραβωνιαστικιά του αδελφού της, εξαφανίζεται. Κι εκείνη, καλείται να διερευνήσει και να ανακαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει σε ένα μέρος που η πρόσβαση στο σανατόριο είναι αδύνατη εν μέσω χιονοθύελλας. Παρελθόν και παρόν, σανατόριο και ξενοδοχείο, σχέσεις και μυστικά, αξιόπιστοι και αναξιόπιστοι χαρακτήρες, σε ένα ανατριχιαστικά υπέροχο σκηνικό. 

                                  ΔΕ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ...

Ένα πεντάστερο επιβλητικό ξενοδοχείο στις Ελβετικές Άλπεις. Ένα παλιό σανατόριο. Χωμένο στο χιόνι. Απομονωμένο από τον υπόλοιπο κόσμο. Μια αστυνομικός στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

                            ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

     Όταν η ντετέκτιβ Έλιν Γουόρνερ λαμβάνει μια πρόσκληση από τον αποξενωμένο αδελφό της να γιορτάσουν τον πρόσφατο αρραβώνα του σε ένα χειμερινό θέρετρο, δεν μπορεί παρά να τη δεχτεί.

     Φτάνοντας όμως στο Λε Σομέ, εν μέσω μιας απειλητικής χιονοθύελλας, η Έλιν αμέσως νιώθει νευρικότητα. Παρά το ειδυλλιακό σκηνικό, τόσο ο χώρος όσο και ο αδελφός της. Άιζακ, την αγχώνουν.

     Και όταν ξυπνούν, το επόμενο πρωί, η αρραβωνιαστικιά του έχει εξαφανιστεί. Ενώ η χιονοθύελλα μαίνεται αποκλείοντας την πρόσβαση στο ξενοδοχείο και η γυναίκα παραμένει άφαντη, οι ένοικοι του ξενοδοχείου αρχίζουν να πανικοβάλλονται…




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024 [ update 28/1/24]*

Ενημέρωση για τους διαγωνισμούς της σελίδας μας στο fb

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ MAΡΤΙΟΣ 2024 [ update 18/3/24]*

H MEΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗ/ GIVEAWAY ΣΕ FB & INSTAGRAM [update 5/1/24]*

ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ* [Update 16/10/23]

Η 2η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Filanagnostis * [ UPDATE 9/7/23 ]

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023 [Update 7/11/23]*

Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ του Filanagnostis * [update 30/6/23 Nικητές Κλήρωσης]

ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FILANAGNOSTIS [ update 23/10/23 ]

«Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ» του ΑΡΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ