Χριστούγεννα 2023 – Οι συναρπαστικές επιλογές μας για τους μικρούς φιλαναγνώστες από τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ

foto literature.gr



 Οι Εκδόσεις MINΩAΣ ιδρύθηκαν το 1952. Το εκδοτικό ταξίδι ξεκίνησε με τα βιβλία του Μενέλαου Λουντέμη, ακολούθησε η σειρά βιβλίων του Ιουλίου Βερν, ενώ το 1966 εκδόθηκε η Γαλάζια Βιβλιοθήκη, στόχος της οποίας ήταν να μυήσει τους νεαρούς αναγνώστες στα αριστουργήματα της ελληνικής και της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Το 1994, εκδίδεται ένα παιδικό βιβλίο-σταθμός: Τα τρία μικρά λυκάκια του Ευγένιου Τριβιζά και το 1995 ο εκδοτικός οίκος ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Walt Disney για την έκδοση βιβλίων με τους γνωστούς ήρωες της εταιρείας. Η ποιότητα και η ποικιλία του παιδικού βιβλίου καθιέρωσαν τις Εκδόσεις Μίνωας ως έναν από τους πλέον σημαντικούς εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα.

O κατάλογος των εκδόσεών Μίνωας για παιδιά περιλαμβάνει έργα γνωστών συγγραφέων όπως o Ευγένιος Τριβιζάς, ο Μίμης Πλέσσας, ο Αντώνης Παπαθεοδούλου, η Κωνσταντίνα Αρμενιάκου, η Μαρία Ρουσάκη, η Ιωάννα Μπαμπέτα, η Μάρω Θεοδωράκη, αλλά και πολυβραβευμένους εικονογράφους. Οι εκδόσεις Μίνωας συνεργάζονται με μεγάλους εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού, εκδίδοντας επιτυχημένα βιβλία με διάσημους ήρωες (Disney, Santoro, Universal, κ.ά.).

Οι Εκδόσεις Μίνωας, πρόσθεσαν και φέτος πολλές ξεχωριστές εικονογραφημένες Χριστουγεννιάτικες ιστορίες περιπέτειας, φαντασίας, δραστηριοτήτων, για κάθε ηλικία και από αυτές, επιλέξαμε να παρουσιάσουμε βιβλία για τους μικρούς αναγνώστες μας.

Οι προτάσεις μας στο Literature.gr

https://www.literature.gr/christoygenna-2023-oi-synarpastikes-epiloges-mas-gia-toys-mikroys-filanagnostes-apo-tis-ekdoseis-minoas/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024 [ update 28/1/24]*

Ενημέρωση για τους διαγωνισμούς της σελίδας μας στο fb

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ MAΡΤΙΟΣ 2024 [ update 18/3/24]*

H MEΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗ/ GIVEAWAY ΣΕ FB & INSTAGRAM [update 5/1/24]*

ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ* [Update 16/10/23]

Η 2η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Filanagnostis * [ UPDATE 9/7/23 ]

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023 [Update 7/11/23]*

Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ του Filanagnostis * [update 30/6/23 Nικητές Κλήρωσης]

ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FILANAGNOSTIS [ update 23/10/23 ]

«Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ» του ΑΡΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ