H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ, ED MYLETT, ΙΒΙΣΚΟΣ

     Από τις εκδόσεις Ιβίσκος κυκλοφορεί ένα νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης, αυτή τη φορά το έργο του Ed Mylett για τη δύναμη του ένα ακόμα.

    [… Μπορείς να ζήσεις την καλύτερη ζωή σου κάνοντας το «κάτι παραπάνω» σε σχέση με αυτό που ο κόσμος περιμένει από εσένα. Έγραψα το βιβλίο «Η Δύναμη Του Ένα Ακόμα» με σκοπό να μεταβάλεις τη ζωή σου υιοθετώντας στρατηγικές, τις οποίες χρησιμοποίησα με επιτυχία ξανά και ξανά. Όταν ζεις κάνοντας άλλη μία προσπάθεια, μπορείς να αλλάξεις εντελώς τις σχέσεις σου, τα οικονομικά, τα συναισθήματά σου, τον τρόπο που εργάζεσαι, την προοπτική σου για τη ζωή και πολλά άλλα. Δεν γεννήθηκες για να ανήκεις στον μέσο όρο ή στο συνηθισμένο. Γεννήθηκες για να κάνεις κάτι σπουδαίο στη ζωή σου. Το πιστεύω αυτό για τον καθένα από εσάς...]

     Ο Ed Myllet είναι εξαιρετικά επιτυχημένος επιχειρηματίας και  ένας από τους πιο ταλαντούχους δημόσιους ομιλητές παρακίνησης του κόσμου. Η τόσο μεγάλη επιτυχία του σε διαφορετικούς κλάδους επιχειρήσεων είναι και αυτή που του έδωσε τον τίτλο του ηγέτη με την μεγαλύτερη επιρροή το 2022. Έχοντας συνδυάσει τις μοναδικές του εμπειρίες με ένα σύνολο νέων στρατηγικών πρακτικών, που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, τα τελευταία 30 χρόνια έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή σε εκατομμύρια κόσμο μεταξύ των οποίων βρίσκονται κορυφαίοι αθλητές και μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων.

Μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια συγκέντρωσε περισσότερους από δύο εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, καθιερώθηκε ως Best Seller συγγραφέας και ξεκίνησε ένα από το πιο δημοφιλή εβδομαδιαία podcasts –The Ed Myllet Show– που συγκεντρώνουν εκατομμύρια views μηνιαίως. Ωστόσο παραμένει ταπεινός για την επιτυχία του, αποδίδοντας την καλή του τύχη στην πίστη του στον Θεό, στους μέντορές του και στα μαθήματα που του δίδαξε ο πατέρας του.

     Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια προσπάθεια να ανακαλύψει κανείς τη δυναμική φύση της προσπάθειας στην επίτευξη ενός στόχου που θέτει ο άνθρωπος κάθε φορά.

Ένας στόχος τη φορά, μια απόφαση ακόμα και ο αναγνώστης αυτού του βιβλίου θα βρει πληροφορίες και τεχνικές που θα τον βοηθήσουν να αλλάξει τις συνήθειές του και να πετύχει τους στόχους του, να μάθει να επανατοποθετείται σε ζητήματα που τον απασχολούν, συναισθήματα και πιθανότητες, ώστε να καταφέρει να νικήσει, κυρίως, τον κακό του εαυτό και να προχωρήσει μπροστά στη ζωή του.

[…Δεν πρόκειται για ένα βιβλίο, το οποίο θα σε καθοδηγήσει «πώς να πετύχεις στην επιχείρηση» ή «πώς να πετύχεις στη σχέση σου», παρόλο που για ορισμένους θα είναι αυτό το αποτέλεσμα. Για τους περισσότερους από εσάς, αυτό το βιβλίο θα έχει αρκετές εφαρμογές. Γι’ αυτόν τον λόγο, πρέπει να το αντιμετωπίσεις σαν ένα βιβλίο που θα σε βοηθήσει «πώς να πετύχεις στη ζωή σου». Η πρόκληση για σένα είναι να υιοθετήσεις αυτές τις στρατηγικές και να τις εφαρμόσεις στους τομείς της ζωής σου που έχουν σημασία για σένα. Δεν θα βρεις λόγια του αέρα σε αυτές τις σελίδες, αλλά θα συνδεθείς με ορισμένα μέρη του βιβλίου περισσότερο σε σχέση με άλλα. Ορισμένες αρχές θα σε κάνουν να αμφισβητήσεις τον τρόπο σκέψης σου, τις πεποιθήσεις και τις αξίες σου. Και αρκετές θα σε συγκλονίσουν και θα αλλάξουν τη ζωή σου για πάντα. Έχω, επίσης, σχεδιάσει σκόπιμα αυτές τις στρατηγικές για να έχουν καθολικό χαρακτήρα. Πρόκειται να διαβάσεις για στρατηγικές που εφαρμόζονται σε όλους τους ανθρώπους σε κάθε πτυχή της ζωής…]

   H σημασία της αναγνώρισης της ταυτότητας μας, της προσωπικότητας μας και των ενεργειών μας σε κάθε τι, με τα αποτελέσματα που επιφέρουν αυτές, η σημασία της προσπάθειας μας για την επίτευξη των στόχων μας αλλά και το τι και πως εισπράττουμε τα αρνητικά συναισθήματα που μας κατακλύζουν σε περίπτωση που δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα- αιτία εγκατάλειψης και παραίτησης- η σημασία της συνέχισης των προσπαθειών μας και η προσήλωση στους στόχους μας,  οι θυσίες που απαιτούνται για την υλοποίηση των ονείρων μας, αλλά και η σημασία των συναναστροφών μας κυρίως με ανθρώπους που μπορούν να μας αλλάξουν τη ζωή.

     Η δύναμη, η γνώση, η ηρεμία, η πίστη και η προσευχή, η δύναμη του 1 ακόμα, είναι κάποια από τα στοιχεία που γίνονται η κινητήρια δύναμη για ώθηση προς τη διαδρομή στο μονοπάτι του προορισμού μας και της ζωής μας ολόκληρης.

       Καλογραμμένο και αισιόδοξο βιβλίο θα γίνει σημείο αναφοράς στους αναγνώστες που αρέσκονται στο συγκεκριμένο είδος βιβλίων.

 


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024 [ update 28/1/24]*

Ενημέρωση για τους διαγωνισμούς της σελίδας μας στο fb

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ MAΡΤΙΟΣ 2024 [ update 18/3/24]*

KΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ [update 30/5/24 ]*

H MEΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗ/ GIVEAWAY ΣΕ FB & INSTAGRAM [update 5/1/24]*

ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ* [Update 16/10/23]

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023 [Update 7/11/23]*

ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FILANAGNOSTIS [ update 23/10/23 ]

«ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ» - ΧΟΥΑΝ ΧΟΣΕ ΜΙΓΙΑΣ- ΨΥΧΟΓΙΟΣ